torsdag 19 december 2013

Boracay - Dag 28 & 29

Igår hade vi en fin dag rakt igenom så efter frukost tog vi en promenad till ena änden av stranden, till Sprider House. En mysigt resort som är byggt i klipporna med en terrass över vattnet där man kunde ligga och sola, äta och klättra ner för stegen för att svalka sig i vattnet. Riktigt mysigt och säkert coolt ställe att bo på. Dock låg det rätt långt bort, isolerat från resten av stranden, men en dagsutflykt var det helt klart värt. Dock har vi inga bilder att visa då vi inte tog med oss telefonen.

Efter gårdagens utflykt kände vi att vi behövde vila upp oss lite, så idag har vi bara legat på stranden utanför hotellet. Läst en bok, tagit massage, sovit en stund. Tyvärr kom molnen nu på eftermiddagen så ingen magnifik solnedgång kommer vi att bevittna ikväll, men det gör oss inte så mycket, det är vackert att bara sitta på stranden och känna den svala fläkten.

Ikväll siktar vi på att skaka rumpa, men får se hur det blir då Joel känner sig lite krasslig och man blir rätt sänkt av värmen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar