tisdag 17 december 2013

Boracay - Dag 27

När vi tittade på vädret innan vi kom hit hotades det med åskoväder och blixtar. Visst, vi har haft en del regn och igår kväll blixtrade det men vi har också haft grymt väder och helt ärligt orkar man inte ligga i solen hela dagen. Men igår var det sol hela dagen så vi varvade att steka på stranden med att svalka oss i skuggan vid poolen. En perfekt semesterdag med god frukost, en timmes massage för 70 kr och fint väder. Inga måsten.

Idag regnade det när vi vaknade så vi tog längre sovmorgon och när vi vaknade igen var regnet borta och solen framme. Blev strand- och poolhäng, Joel promenerade till en ände av ön medan jag njöt av fotmassage. Solnedgången (som idag dock pågick bakom molnen) njöt vi av vid en av favoritbarerna med trevliga bartenders och billiga priser.

Måste bara ägna några rader åt de kinesiska turisterna här. För det första möter man inte ett enda par utan att något av klädesplaggen är lika (ALLA som kommer i grupp har matchande kläder på något sätt, inte coolt). För det andra, när alla andra satt och njöt av den vackra solnedgången eller liveuppträdandet på en av världens vackraste stränder satt kineserna och kollade film på sin Ipad. De är bra roliga.

Nu står middag och drinkar på schemat (för Joel är det dock ett tapprör med två liter öl i som gäller).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar