torsdag 21 november 2013

Waitomo - Dag 3

Idag har vi inte gjort speciellt mycket. Vi åkte Från Hot Water Beach imorse och hann åka en halvtimme innan motorn fick en meltdown. Så den åkte på lagning medan vi storshoppade på supermarket.
Bussen blev lagad (trodde vi) så vi åkte vidare till ett fint naturområde där vi gick en promenad och tog fina bilder och filmade. Blev riktigt taggad på att se riktiga vattenfall!

Vi fortsatte färden mot Waitomo där de flesta valde att gå i grottor för att titta på glowworms. Dock valde vi att skippa det för att dels spara pengar och dels slippa stressa och få tid till att planera resan. Istället gick vi en till promenad i fin natur.

Någonstans innan vi kom fram till hostelet blev det fel på bussen igen och luftkonditioneringen slutade fungera = ganska varmt.

Förövrigt har vi haft bra väder, sol hittills och idag var det nog 30 grader i solen. Väderrapporten har dock sagt att det skulle blivit regn de senaste dagarna så så länge vi slipper det är vi nöjda! Har också konstaterat att underställskläderna vi packat inklusive mössa, vantar och halsduk känns en aning överflödigt för tillfället. Får se om vi använder de alls på resan.

Imorgon ska vi till Hobbiton och jag vet en som är riktigt taggad! (jo jag är ganska taggad jag med)

1 kommentar:

  1. Ja men ni kanske behöver vantarna sista 2 veckorna, har hört att det kan vara kallt så här års i Filippinerna;)

    SvaraRadera