tisdag 26 november 2013

River Valley - Dag 7

Igår bodde vi på ett ställe mitt i ingenstans där det varken fanns wifi eller teckning på telefonen så därför kommer det här inlägget lite sent.

Efter flera dagar med fint väder fick vi nu smaka på regnet rätt rejält. Men det kom ganska lägligt så våra solbrända kroppar får vila ett slag.

Igår bodde vi i River Valley, väldigt fint område och mysig stuga men inte så mycket mer än så. Efter vi vilat ett par timmar bestämde vi oss för att gå upp på berget, då det slutat regna och vi kände att vi borde göra något. Man tog en liten typ linbana över floden (satt på en plattform som var upphängd i rep och så drog man sig över) och sen började vi gå uppåt. Lite jobbigt men väldigt fin utsikt. Man gick förbi ett vattenfall gömt bland buskarna. När vi kommit upp började det regna, eller det snarare öste ner. Så i skydd av några träd tänkte vi vänta ut det värsta regnet, vilket aldrig avtog så vi började halka neråt tillbaka. Vi kom ner helskinnade, men dyngsura(såg ut som vi badat i floden) och kläderna var fulla med rostfläckar från linbanan (folk trodde det var blod). Så alla kläder i tvättmaskinen och in i duschen, en kopp varm choklad i stugan och efter det så kändes det ändå som ett ganska mysigt äventyr.

Nu är vi påväg till Wellington, uppdaterar mer senare ikväll.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar